Drumetii montane
mai 13, 2020
Drumetii montane
mai 13, 2020
Pensiunea Casa Butnarului vă pune la dispoziție
spre inchiriere 10 biciclete mountain bike,
cu echipamentul necesar (casca si vesta reflectorizanta) pentru adulți și copii si 3 scaune pentru bicicleta, pentru transportul copiilor mici.
Am amenajat la noi în curte un traseu XCO cu dificultate medie, pentru antrenamente și distracție.
Traseele montane din zona sunt de grade de dificultate diferite, de aceea, pentru siguranta si confortul dumneavoastra va sugeram sa va adaptati alegerea traseului in functie de experienta dvs. pe bicicleta, de conditia fizica si de vreme.

Ai probleme cu bicicleta? Nu-i bai! Găsești la Casa Butnarului un stand pregătiti de reparații, pompă de presiune roti și furcă, punct de curățare cu apă cu aparat presiune, kit reparație până.

1. PENSIUNEA CASA BUTNARULUI - MANASTIREA RAMET, traseu scurt si usor distanta 6 km numai pe asfalt

2. PENSIUNEA CASA BUTNARULUI - MANASTIREA RAMET - CHEILE RAMETULUI , Aceluiasi traseu traseu scurt si usor ii mai puteti adauga in dificultate si distanta inca 4 km de drum pietruit pana la intrarea in CHEILE RAMETULUI

3. PENSIUNEA CASA BUTNARULUI - VALEA SEACA - CALEA MARE - SATUL VLADESTI - SATUL RAMET - MANASTIREA RAMET - PENSIUNEA CASA BUTNARULUI Un traseu de 16 km de-a lungul caruia se intind privelisti superbe cu dealuri si vai, paduri si sate vechi aproape depopulate, iti vor pune la incercare abilitatile de mountinbiker ,alternand portiunile de ascensiune dificila cu zone de plat dar si coborari relaxante.

4. PENSIUNEA CASA BUTNARULUI - STREMȚ - este un traseu usor de 9 km cu portiuni alternante de asfalt si drum pietruit

5. PENSIUNEA CASA BUTNARULUI - CETEA - BAILE ROMANE este alt traseu dificil care dupa 4 km de asfalt continua cu o urcare printre lanurile de floarea soarelui, apoi coborand spre satul Cetea si urmand prin poieni spre Cascada Baile Romane.

6. PENSIUNEA CASA BUTNARULUI - STREMT - MESENTEA - CHEILE ÎNTREGĂLZII